Wij helpen jou verder!

Industrie, bouw & toeleveranciers

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

In de industrie, bouw en bij toeleveranciers is een duidelijke digitaliseringsshift zichtbaar. Zo gebruiken al vele bedrijven de gebruikelijke Microsoft 365 apps, maar kan er nog veel meer uitgehaald worden. Zodat iedereen binnen de organisatie vanuit één platform (samen-)werkt. Als antwoord op de vraag naar digitalisatie op de werkvloer, hebben sommigen hun vergaderruimte al omgedoopt tot een state-of-the-art meeting room die hybride meetings mogelijk maakt. Aarzel niet langer én spring mee op die digitale trein!

Een wij-verhaal in de bouwsector!

Deze bedrijven rekenen op onze uitgebreide telecom & microsoft 365 expertise.
Samen bouwen wij aan hun digitale toekomst.

Hello: 1 aanspreekpunt, 1 partner die ontzorgt van A tot Z

Bellen met Microsoft Teams

Werk je al met Microsoft Teams voor interne/externe communicatie? Top, maar (samen-)werken met Teams is veel meer dan chatten en video bellen. Giet er een extra ‘Teams Phone’ sausje over en je kan bellen naar buitenlijnen. Je kan het zelfs uitbreiden met geavanceerde contact center features die nog niet beschikbaar zijn binnen bellen met Teams.

Vergaderen met Barco

Krijg je veel externe partijen op de werkvloer die moeten kunnen deelnemen aan een hybride vergadering? Dit via uiteenlopende vergaderplatformen zoals Teams, Webex, Zoom,… Dan is Barco de ideale oplossing voor jouw organisatie. Iedereen in de vergaderruimte is slechts één klik verwijderd van een feilloze hybride vergadering. Zorg ervoor dat iedereen moeiteloos kan deelnemen ongeacht zijn of haar locatie.

Vergaderen met Teams Rooms

Werkt iedereen intern al met Microsoft Teams? Dan is het een logische keuze om je vergaderruimte om te toveren tot een all-in-one Teams Rooms meeting room. Zo sta je in mum van tijd, zonder al teveel gedoe, in contact met collega’s die niet fysiek op kantoor aanwezig zijn en eveneens met externe partijen. Stroomlijn alle communicatie via één kanaal, of combineer het beste van twee hybride werelden én integreer Barco in Teams Rooms.

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

SharePoint: intelligente communicatie & DMS

Omarm SharePoint Online op de werkvloer en krijg hiervoor centralisatie, automatisatie, structuur én een vleugje AI in de plaats. De mogelijkheden die SharePoint te bieden heeft zijn eindeloos. Zoek niet langer oneindig lang naar files, of manieren om verslagen en dergelijke veilig te delen met externe partijen. Met SharePoint kies je voor één communicatiekanaal waar alle documenten en foto’s van projecten worden opgeslagen. En jij bepaalt hoe je ze deelt met anderen.

Aan de slag met Microsoft 365

Maken jullie al gretig gebruik van Microsoft 365? Maar blijf je op je honger zitten en heb je het gevoel dat er nog werk aan de winkel is? Dat gevoel is niet abnormaal, minder dan de helft van de gebruikers benut dit platform ten volle op de werkvloer.

Redenen: onvoldoende kennis, geen concrete afspraken rond de werking en het gebruik van diverse applicaties,… Niet te vergeten: iedereen leert op zijn/haar eigen tempo. 

Maak korte metten met de digital skill gap op de werkvloer én leg alle pijnpunten bloot.
Reken op onze ondersteuning doorheen heel het gebruikersadoptietraject!

6 Digitalisering trends in de bouw

Alles staat of valt met heldere communicatie. Dit inclusief het delen van info zoals documenten, plannen, werffoto’s…

Kies net als Ibens, Tec7 & Renotec voor Hello.be als partner én ontdek de meerwaarde van werken & bellen met Teams.

Hello eBook cover

Zit je nog met vragen? Shoot 👇🏻
Onze Microsoft 365 & Telecom experts helpen je graag verder.