Wij helpen jou verder!

Overheden & gemeenten

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

Verschillende gemeenten en overheidsinstanties zijn al gestart met hun digitaliseringstraject en maken gretig gebruik van applicaties die Microsoft 365 te bieden heeft. Wat fantastisch is, maar de praktijk leert ons dat er nog wel werk aan de winkel is. Denk hierbij aan het migreren van de file server naar SharePoint Online, het stroomlijnen van alle interne/externe communicatie, digitaliseren & centraliseren van documentatie, werkplekken en vergaderruimtes moderniseren… De digitale trein van Microsoft staat niet stil!

Hulp nodig bij dit huzarenstuk? Wij helpen je graag verder!

Een wij-verhaal in dit digitaal landschap!

Deze overheidsinstanties rekenen op onze uitgebreide telecom & microsoft 365 expertise.
Samen bouwen wij aan morgen.

Hello: 1 aanspreekpunt, 1 partner die ontzorgt van A tot Z

Bellen met Microsoft Teams

Werk je al met Microsoft Teams voor interne/externe communicatie? Top, maar (samen-)werken met Teams is veel meer dan chatten en video bellen. Giet er een extra ‘Teams Phone’ sausje over en je kan bellen naar buitenlijnen. Je kan het zelfs uitbreiden met geavanceerde contact center features die nog niet beschikbaar zijn binnen bellen met Teams.

Vergaderen met Barco

Krijg je veel externe partijen op de werkvloer die moeten kunnen deelnemen aan een hybride vergadering? Dit via uiteenlopende vergaderplatformen zoals Teams, Webex, Zoom,… Dan is Barco de ideale oplossing voor jouw organisatie. Iedereen in de vergaderruimte is slechts één klik verwijderd van een feilloze hybride vergadering. Zorg ervoor dat iedereen moeiteloos kan deelnemen ongeacht zijn of haar locatie.

Vergaderen met Teams Rooms

Werkt iedereen intern al met Microsoft Teams? Dan is het een logische keuze om je vergaderruimte om te toveren tot een all-in-one Teams Rooms meeting room. Zo sta je in mum van tijd, zonder al teveel gedoe, in contact met collega’s die niet fysiek op kantoor aanwezig zijn en eveneens met externe partijen. Stroomlijn alle communicatie via één kanaal, of combineer het beste van twee hybride werelden én integreer Barco in Teams Rooms.

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

SharePoint: intelligente communicatie & DMS

Omarm SharePoint Online op de werkvloer en krijg hiervoor centralisatie, automatisatie, structuur én een vleugje AI in de plaats. De mogelijkheden die SharePoint te bieden heeft zijn eindeloos. Zoek niet langer oneindig lang naar files, of manieren om verslagen en dergelijke veilig te delen. Met SharePoint kies je voor één communicatiekanaal waar alle documenten en foto’s van jouw dienst worden opgeslagen. En jij bepaalt hoe je ze deelt met anderen.

Aan de slag met Microsoft 365

Is Microsoft 365 een vaste waarde op de werkvloer? Top, maar blijf je op je honger zitten? Geen onlogisch gevoel aangezien minder dan de helft van de gebruikers dit platform ten volle benut.

Redenen: onvoldoende kennis, geen concrete afspraken rond de werking en het gebruik van diverse applicaties,… Niet te vergeten: iedereen leert op zijn/haar eigen tempo. 

Maak korte metten met de digital skill gap op de werkvloer én leg alle pijnpunten bloot.
Reken op onze ondersteuning doorheen heel het gebruikersadoptietraject!