Onze diensten

User Adoption

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

Maak verandering begrijpbaar & eenvoudig

Uw werkplek is nog steeds verouderd, zit in de goede richting of is de laatste jaren digitaal ontploft. Alleen al als we kijken naar het platform M365 zijn de mogelijkheden enorm en groeit dit elke dag.

Kennis van de technologie is één zaak, het begeleiden van een organisatie en zijn medewerkers in deze transitie is een ander verhaal.

Daarom dragen wij User Adoption en Change management hoog in het vaandel.

Productiviteit
Video afspelen
 • Direct aanspreekpunt voor al jouw productivity vragen 
 • Persoonlijk contact met een productivity coach 
 • Up-to-date platform met +1000 Microsoft 365 training video’s. 
 • Learning journeys 
 • Microsoft 365 usage report 
 • Maandelijks webinar omtrent Office 365 productivity features 
 • Microsoft 365 discover sessies met stakeholders 
 • Kent jullie manier van werken en hoe toe te passen met de tools in Microsoft 365 
 • Productivity coach? Wat is dat?
 • We organiseren 3 gerichte training per jaar voor alle gebruikers. 
 • De inhoud wordt afgestemd in functie van concrete werksituaties 

Managed productivity richt zich op de eindgebruikers en key-users. Via deze aanpak krijgt deze doelgroep een praktijkgerichte ondersteuning naar een nieuwe manier van werken.

Onze aanpak volgens best practice

Om het gewenste resultaat te bekomen en ervoor te zorgen dat de eindgebruiker mee is in het verhaal, de meerwaarde duidelijk is, de nieuwe manier van werken kan toepassen en de nodige kennis heeft, hanteren we onderstaande aanpak. Deze aanpak zorgt voor duidelijkheid en ontzorgd de organisatie in de uitrol en begeleiding van het traject. 

We krijgen op die manier een beeld van de huidige werksituaties en een beeld van de maturiteit op vlak van User Adoption in de organisatie. 

Wie betrekken we

Een belangrijke eerste stap is de juiste mensen betrekken in je traject. Zonder medewerkers die jouw organisatie begrijpen, wordt het moeilijk.

WAT ZIJN JE SCENARIO’S

Mensen die de business begrijpen, hebben ook meer zicht op concrete werksituaties. Deze situaties bepalen je verdere verloop.

BEPAAL JE COMMUNICATIE

Hoe gaan we onze nieuwe manier van werken communiceren? Wanneer? Alles tegelijkertijd, … ?

MAAK EEN TRAININGSPLAN

Zorg er voor dat je medewerkers traint i.f.v. wat ze nodig hebben. Zorg ook dat je de nodige aandacht besteedt aan je helpdesk, power users,…

VOLG OP EN STUUR BIJ

E-learning, rapportage, bevraging, … Verschillende manieren om te bepalen of je traject tot op heden succesvol is. Volg op en stuur bij waar nodig.

We zien dat veel organisaties willen starten met de uitrol van SharePoint, Teams, Onedrive of andere Microsoft 365 apps of deze reeds uitgerold hebben. Helaas is het activeren van de licentie of een algemene migratie niet voldoende. Vaak zien we hier dat de best practice vanaf het begin niet gevolgd wordt. Of geen rekening wordt gehouden met huidige processen en werkscenario’s.  

 

Gebruikers krijgen door deze nieuwe manier van werken ook een heel aantal nieuwe features te zien. Sommige relevant en kunnen worden geïntegreerd. Andere niet relevant en zorgen voor verwarring. 

Naast technologische en functionele kennis van Microsoft 365, zijn we ook PROSCI certified. 

Dit betekent dat onze consultants in staat zijn een verander traject te begeleiden en User Adoption toe te passen volgens een bewezen, psychologische en praktische aanpak. Hiervoor hanteren we de ADKAR benadering in het gehele traject. 

The succesful adoption to a modern workplace represents a change in behavior.

It is more than a set of products – it is a fundamentally different way of working.

This change is about people.

logo_microsoft
hello-learning_600_sq-wit
logo_prosci

Productivity bundle

per user
 • Teams hotline
 • E-learning
 • Monthly webinar
 • Productivity coach
 • Onsite end user training

Een Productivity coach?

Een productivity coach helpt je doorheen jouw digitaal verandertraject.

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

Wij zijn Hello!

Altijd & overal feilloos in contact staan met anderen? Dat kan! Als Telecom & Microsoft 365 expert in één zorgen wij ervoor dat jij, als organisatie, in één handomdraai het volledige Microsoft 365 platform benut. Zodat jij nog slimmer kan communiceren en samenwerken met anderen.

Praktisch. Productief. Cloud first. Slim.

Hoe? Door in te zetten op Teams telefonie, state-of-the-art hybride vergaderruimtes & user adoption. Het is onze missie jouw medewerkers nóg productiever & veiliger laten werken!
Samen met onze klanten & partners zorgen wij er voor...

dat werken in de cloud niet langer een uitzondering is, maar een olympisch minimum  •  dat security geen extra optie is, maar een standaard  •  dat werken aan productiviteit geen verplicht nummer is, maar een meerwaarde voor iedereen