Wij helpen jou verder!

Advies & consultancy bedrijven

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

De praktijk leert ons dat Microsoft 365 diepgeworteld zit in het dagdagelijks gebruik van advies & consultancy bedrijven. Ondanks dat de gebruikers tech-savvy zijn, is er alsnog nood aan governance. Vaak zien we dat er geen duidelijke afspraken zijn rond het gebruik van de verschillende M365 apps, laat staan waar de werkfiles gecentraliseerd worden. We krijgen dan ook geregeld de vraag om ze bij te staan in hun digitale transitie. Denk hierbij aan het migreren van een file server naar SharePoint online, het blootleggen van pijnpunten om de digital skill gap te dichten, vergaderruimtes omdopen tot state-of-the-art meeting rooms, of de bereikbaarheid van medewerkers optimaliseren met Teams calling.

Een wij-verhaal in dit digitaal landschap!

Deze advies & consultancy bedrijven rekenen op onze uitgebreide telecom & microsoft 365 expertise.
Samen bouwen wij aan morgen.

Hello: 1 aanspreekpunt, 1 partner die ontzorgt van A tot Z

Bellen met Microsoft Teams

Werk je al met Microsoft Teams voor interne/externe communicatie? Top, maar (samen-)werken met Teams is veel meer dan chatten en video bellen. Giet er een extra ‘Teams Phone’ sausje over en je kan bellen naar buitenlijnen. Je kan het zelfs uitbreiden met geavanceerde contact center features die nog niet beschikbaar zijn binnen bellen met Teams.

Vergaderen met Barco

Krijg je veel externe partijen op de werkvloer die moeten kunnen deelnemen aan een hybride vergadering? Dit via uiteenlopende vergaderplatformen zoals Teams, Webex, Zoom,… Dan is Barco de ideale oplossing voor jouw organisatie. Iedereen in de vergaderruimte is slechts één klik verwijderd van een feilloze hybride vergadering. Zorg ervoor dat iedereen moeiteloos kan deelnemen ongeacht zijn of haar locatie.

Vergaderen met Teams Rooms

Werkt iedereen intern al met Microsoft Teams? Dan is het een logische keuze om je vergaderruimte om te toveren tot een all-in-one Teams Rooms meeting room. Zo sta je in mum van tijd, zonder al teveel gedoe, in contact met collega’s die niet fysiek op kantoor aanwezig zijn en eveneens met externe partijen. Stroomlijn alle communicatie via één kanaal, of combineer het beste van twee hybride werelden én integreer Barco in Teams Rooms.

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

SharePoint: intelligente communicatie & DMS

Omarm SharePoint Online op de werkvloer en krijg hiervoor centralisatie, automatisatie, structuur én een vleugje AI in de plaats. De mogelijkheden die SharePoint te bieden heeft zijn eindeloos. Zoek niet langer oneindig lang naar files, of manieren om verslagen en dergelijke veilig te delen. Met SharePoint kies je voor één communicatiekanaal waar alle documenten en foto’s van projecten worden opgeslagen. En jij bepaalt hoe je ze deelt met anderen.

Aan de slag met Microsoft 365

Is Microsoft 365 een vaste waarde op de werkvloer? Top, maar blijf je op je honger zitten? Geen onlogisch gevoel aangezien minder dan de helft van de gebruikers dit platform ten volle benut.

Redenen: onvoldoende kennis, geen concrete afspraken rond de werking en het gebruik van diverse applicaties,… Niet te vergeten: iedereen leert op zijn/haar eigen tempo. 

Maak korte metten met de digital skill gap op de werkvloer én leg alle pijnpunten bloot.
Reken op onze ondersteuning doorheen heel het gebruikersadoptietraject!