Microsoft Teams Rooms

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

Ben je een fervente Microsoft Teams gebruiker? En wil je de vergaderruimte(s) van jouw organisatie vernieuwen met de nieuwste technologieën om hybride meetings naar een hoger niveau te tillen? Dan is Teams Rooms dé oplossing voor jou. Dit in combinatie met geschikte meetingroom hardware (zoals Logitech) zorgt ervoor dat je snel en feilloos in contact staat met de collega’s die thuis werken of fysiek aanwezig zijn in de vergaderruimte. Ontdek wat Microsoft Teams Rooms voor jouw organisatie kan betekenen!

Vlekkeloos online vergaderen met Teams Rooms

Vaak horen we van klanten dat het een hele opdracht is om een hybride vergadering in 1-2-3 te starten. Reden: de vergadertools in de vergaderruimte werken niet naar behoren, er mist een kabel, de audio of de camera doet het niet,… noem maar op. Daarom raden we onze klanten, waar Teams gretig gebruikt wordt, aan om hun vergaderruimtes uit te rusten met een Teams Rooms licentie. Door Teams Rooms te koppelen aan hightech vergadertools zoals een Logitech Tap, Logitech Rally Bar en bijvoorbeeld een touchscreen, wordt hybride vergaderen kinderspel. 

Vanaf dan wandel je de vergaderzaal binnen en join je de vergadering via één klik op de touchscreen of tap én sta je onmiddellijk in contact met iedere deelnemer. Doormiddel van die ene klik wordt alle vergader hardware geactiveerd en is iedereen goed zichtbaar en hoorbaar, inclusief diegenen die vanuit thuis of een andere locatie inbellen. Kortom Teams Rooms biedt je tal van voordelen!

Snel & eenvoudig

Dankzij de Teams Rooms integratie kan écht iedereen supersnel een videovergadering opstarten. Alle vergadertools zijn met elkaar verbonden & worden geactiveerd via 1 klik.

Overzichtelijk

Via de tap & de touchscreen krijg je een duidelijk overzicht van alle geplande vergaderingen te zien. Superhandig wil je weten of de ruimte beschikbaar is voor een adhoc meeting.

Geen laptop nodig

Deelnemen aan de online vergadering kan voortaan zonder je laptop. Dankzij de hybride setup van jouw vergaderruimte, start je de meeting eenvoudig via de tap op de vergadertafel. Lang leve hybride meeting rooms!

Centraal beheer

Via de Logitech Tap kan je alles centraal beheren. De tap is intuïtief in gebruik & heeft tal van besturingsfunctionaliteiten. Zo kan je eenvoudig content delen (share), een whiteboard sessie starten, iedereen muten, iemand in de spotlight zetten,…

Intelligente camera

Een hybride setup vraag om intelligente tools zoals de Logitech Rally Bar. Deze all-in-one bar zorgt voor kraakhelder beeld en geluid. Via de settings bepaal jij hoe de personen in de vergaderruimte in beeld gebracht worden: apart, samen of enkel de spreker.

Security & managed

Dankzij de Teams Rooms licentie kan je op je twee oren slapen. De licentie zorg ervoor dat alle toestellen beschermd & up-to-date zijn. In het Teams admin center zijn voor IT uitgebreide beheers mogelijkheden en analytische insights beschikbaar.

Welke Teams Rooms licentie heb je nodig?

Alles hangt af van het aantal vergaderruimtes die je wil inrichten met Microsoft Teams Rooms. Meestal kan je al aan de slag met de Teams Rooms Basic licentie, ook gekend als de Teams Rooms Standard licentie. Hiermee kan je tot 25 vergaderzalen inrichten én deze licentie is volledig gratis.

Is je organisatie gigantisch en wil je meer dan 25 vergaderruimtes inrichten? Dan moet je kiezen voor de Microsoft Teams Pro licentie. Deze is betalend (klik hier voor meer info en accurate prijzen) maar dan geniet je van nóg meer functionaliteiten en beheersfuncties, dan vervat in de basic licentie.

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

Zorgeloos vergaderen? Daar zorgen wij voor!

Wil je graag informatie inwinnen over de mogelijkheden & de ideale setup voor jouw vergaderruimtes? Onze specialist helpt je graag verder in je zoektocht. Kom gerust langs voor een demo!

Wij zorgen ervoor dat jij en je team feilloos hybride kan vergaderen, ongeacht de achterliggende technologie: Teams Rooms of Barco Clickshare Conference. Alles hangt af van de online vergadertool(s) die jouw organisatie gebruikt, en of er al dan niet veel contact is met externen.

 

Hello | Beter vergaderen

Klaar om écht het verschil te maken?

Maak kennis met onze aanpak… Laat ons vandaag nog van start gaan!