Barco Silver Partner

Barco ClickShare Conference

Draadloos presenteren en vergaderen met één klik op de knop? Dat is Barco ClickShare in een notendop. Het is de stabielste en meest dummy proof oplossing voor jouw vergaderruimte, echt iedereen kan er direct mee aan de slag.

Voor zij die het Barco ClickShare concept door en door kennen: je kan voortaan bij ons online barco’s bestellen en inruilen. Is het toch nog een ongekend begrip voor jou? Klik hier om je verder in te lezen. Ontdek ook de nieuwe ‘all-in-one ClickShare video bars‘ van Barco om je hybride verhaal compleet te maken.

Bar-serie

Hoogwaardige video bar voor draadloos vergaderen zonder moeite in kleine en middelgrote ruimtes.

Barco ClickShare Bar Core | Hello.be

Bar Core


vanaf € 2200,- excl BTW

Barco ClickShare Bar Pro | Helo.be

Bar Pro


vanaf € 3100,- excl BTW

CX-serie

Draadloos presenteren & vergaderen met een USB camerasysteem met 1 druk op de knop.

Barco ClickShare CX-20

CX-20

vanaf € 1350,- excl BTW

Barco ClickShare CX-30 | Hello.be

CX-30

vanaf € 1875,- excl BTW

Barco ClickShare CX-50 | Hello.be

CX-50

vanaf € 2250,- excl BTW

C-serie

Draadloos presenteren en vergaderen met 1 druk op de knop.

Barco ClickShare C-5 | Hello.be

C-5

vanaf € 500,- excl BTW

Barco ClickShare CX-20

C-10

vanaf € 875,- excl BTW

ClickShare Conference?

ClickShare Conference is draadloos verbonden met de apparatuur in je vergaderruimte voor meer meeslepende vergaderingen. In minder dan 7 seconden ben je aan het vergaderen, werk je samen en klik je vanop je eigen toestel, met je favoriete conferencing tool.

Voor betere hybride vergaderingen en een meeslepende conferentie-ervaring, heeft ClickShare Conference precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Connectiviteit staat centraal in het moderne bedrijfsleven en met de draadloze conferencingtechnologie van de ClickShare kunnen teams op kantoor in enkele seconden verbinding maken met deelnemers op afstand en deelnemen aan de vergaderingen.

Om dit mogelijk te maken heeft Barco een uitgebreid scala aan producten en oplossingen op de markt gebracht, waaronder de ClickShare reeks. Met als hoofdfocus ‘zorgeloos, draadloos vergaderen & presenteren’. Voor zij die moeiteloos willen presenteren zonder al te veel rompslomp is de C-serie ideaal. Wil je jouw vergaderruimte omdopen tot een hybride meeting room én meer dan alleen presenteren? Dan moet je zeker de CX-serie (CX-20, CX-30 & CX-50) onder de loep nemen.

Om heel het hybride verhaal écht compleet te maken, heeft Barco twee all-in-one ClickShare video bars (ClickShare Bar Core & ClickShare Bar Pro) in het leven geroepen. Beide zorgen voor kraakhelder geluid & beeld! Wij vergeleken deze twee nieuwe paradepaarden voor jou.

Draadloos

Geen kabels. Deel jouw mening draadloos in de kamer en maak verbinding met een USB-camera, luidspreker en microfoon voor eenvoudig vergaderen

Gemakkelijk

Geen software nodig, geen aanraakschermen om te bedienen, geen instellingen die moeten worden beheerd. Heb in alle kamers dezelfde gebruikerservaring met één klik

Hybride

Geef de vergaderruimte meer mogelijkheden voor een betere BYOM. Zowel deelnemers in de kamer als op afstand genieten van een optimale vergaderdynamiek

Agnostisch

Werkt naadloos op je laptop, je vergaderplatform (UC) en heeft een breed scala aan USB-randapparatuur

Flexibel

Integreert met reeds bestaande oplossingen voor vergaderruimtes en zorgt ervoor dat nieuwe technologie moeiteloos kan worden toegevoegd. Geen vendor lock-in

Onderneming

ISO27001-gecertificeerde, IT-oplossing die veilig, cloud-beheerd en verbonden is. Deel met Button, App of beide, wat past bij jouw werkplekstrategie

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

Intuïtief teamwerk, probleemloos delen en robuuste beveiliging. Dat zijn de eigenschappen van ClickShare. Met onze draadloze conferencingsystemen kun je ‘je eigen vergadering meenemen’ van overal en met elk toestel, zodat je met een minimum aan gedoe verbinding kunt maken en kunt samenwerken met collega’s op afstand. 

Hello | Logo Barco
Hello | Logo ClickShare

Barco ClickShare CX-20 voor kleine ruimtes

Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencingfaciliteiten.

In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat Barco ClickShare CX-20 biedt. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maakt de ClickShare CX-20 vergaderingen inspirerender en productiever.

Deze kleine vergaderconfiguratie is een eenvoudig te kopen en eenvoudig te installeren systeem: netjes verpakt, klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die je laat zien hoe alle componenten in elkaar passen. 

Barco ClickShare CX-30 voor middelgrote ruimtes

Naadloos en draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergader- en conferencingruimten.

Om zo productief mogelijk te kunnen vergaderen, moeten de deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. De ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloze draadloze vergaderoplossing die op elk apparaat kan worden gebruikt om teams samen te brengen – waar ook ter wereld. Compatibel met alle pc’s, laptops of Mac-apparaten met Windows, Android of iOS-besturingssystemen. ClickShare CX-30 kan van kleine tot middelgrote vergaderruimten innovatieve vergader- en conferencingfaciliteiten maken.

Deze middelgrote meetingconfiguratie is een eenvoudig te kopen en eenvoudig te installeren systeem: netjes verpakt, klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die je laat zien hoe alle componenten in elkaar passen. 

Barco ClickShare CX-50 voor grote vergaderruimten

Breng eersteklas draadloos vergaderen en samenwerking op afstand naar je vergaderruimten en directiekantoor.

Connectiviteit is de sleutel tot succes in het moderne bedrijfsleven. In een steeds meer verbonden bedrijfsomgeving moet je ervoor zorgen dat je teams voortdurend met elkaar kunnen samenwerken. De ClickShare CX-50 is een eersteklas draadloos vergadersysteem dat is ontworpen om net dat te vergemakkelijken. Het maakt het mogelijk om in minder dan zeven seconden verbinding te maken en stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan volledig draadloze en productieve vergaderingen, en om presentaties te geven in full HD zonder gedoe met kabels, verbindingen of locaties.

Deze grote configuratie is een eenvoudig te kopen en eenvoudig te installeren systeem: netjes verpakt, klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die je laat zien hoe alle componenten in elkaar passen. 

ClickShare Video Bars
Voor kleine & middelgrote vergaderruimtes

Draadloos vergaderen met kraakhelder beeld & audio doormiddel van één klik. Ervaar zelf het gemak van deze all-in-one video bars & verhoog de betrokkenheid.

Moeiteloos vergaderen en samenwerken staat centraal bij de gloednieuwe all-in-one ClickShare video bars van Barco. Door je meeting room te voorzien van een ClickShare Bar Core of ClickShare Bar Pro, breng je alle deelnemers audiovisueel op hoogstaand niveau met elkaar in contact. Dit ongeacht het type vergaderplatform (Zoom, Webex, Teams,…).

Zeg vaarwel tegen slechte akoestiek én storende achtergrond geluiden tijdens je hybride meeting dankzij ingebouwde akoestische echo- en ruisonderdrukking in de speakers. De 4K camera met 120° FOV zorgt ervoor dat iedereen in de vergaderruimte duidelijk in beeld komt. En voor meer diepgang & betrokkenheid heeft Barco geavanceerde interactieve features zoals aantekeningen, blackboarding en touchback voorzien.

Je bent letterlijk slechts één klik verwijderd van een state-of-the-art hybride meeting met Barco. Geen gedoe, gewoon inpluggen en starten met je hybride vergadering. 

ClickShare Bar Core

 • DRAADLOOS VERGADEREN: Diverse ingebouwde vergadermogelijkheden.
 • ONDERSTEUNING DUAL SCREEN: Nee, kan enkel met 1 beeldscherm verbonden worden.
 • 4K CAMERA MET 120° FOV: De ingebouwde 4K camera met AI-gestuurde videomogelijkheden zorgt ervoor dat iedereen perfect in beeld komt.
 • AUDIO VAN HOOGSTAAND KWALITEIT: Kristalhelder geluid is gegarandeerd dankzij 6X MEMS-microfoons, stereoluidspreker en actieve echo- & ruisonderdrukking.
 • GEAVANCEERDE VIDEO ERVARING DOOR SPEAKER FRAMING: Is niet geïntegreerd in de ClickShare Bar Core.
 • 4K-INHOUD DELEN: Nee er is geen bekabelde roomdock voorzien voor het delen van 4K-inhoud.
 • GEAVANCEERDE INTERACTIEVE FEATURES: Nee.
 • CLICKSHARE BUTTON INGEGREPEN: Ja, 1 ClickShare Button.

ClickShare Bar Pro

 • DRAADLOOS VERGADEREN: Diverse ingebouwde vergadermogelijkheden.
 • ONDERSTEUNING DUAL SCREEN: Ja, kan perfect met 2 beeldschermen verbonden worden.
 • 4K CAMERA MET 120° FOV: De ingebouwde 4K camera met AI-gestuurde videomogelijkheden zorgt ervoor dat iedereen perfect in beeld komt.
 • AUDIO VAN HOOGSTAAND KWALITEIT: Kristalhelder geluid is gegarandeerd dankzij 6X MEMS-microfoons, stereoluidspreker en actieve echo- & ruisonderdrukking.
 • GEAVANCEERDE VIDEO-ERVARING DOOR SPEAKER FRAMING: Deze geavanceerde technologie is geïntegreerd in de ClickShare Bar Pro en detecteert moeiteloos wie aan het woord is.
 • 4K-INHOUD DELEN: Ja, er is een bekabelde roomdock die het delen van 4K inhoud mogelijk maakt.
 • GEAVANCEERDE INTERACTIEVE FEATURES: Ja zeker! Denk hierbij aan aantekeningen, blackboarding en touchback.
 • CLICKSHARE BUTTON INGEGREPEN: Ja, 2 ClickShare Buttons.

Klaar om slimmer te vergaderen?

Onze experts staan je graag bij mij met raad en daad. Je bent natuurlijk ook altijd welkom voor een demo. 

Ervaar zelf het gemak van een state-of-the-art meeting room!

Vragen of wens je een demo? Just shot & laat je volledig ontzorgen.Klaar om écht het verschil te maken?

Maak kennis met onze aanpak… Laat ons vandaag nog van start gaan!