Barco Silver Partner

Barco ClickShare Conference

Draadloos presenteren en vergaderen met één klik op de knop? Dat is Barco Clickshare in een notendop. Het is de stabielste en meest dummy proof oplossing voor jouw vergaderruimte, echt iedereen kan er direct mee aan de slag.

Voor zij die het Barco Clickshare concept door en door kennen: je kan voortaan bij ons online barco’s bestellen en inruilen. Is het toch nog een ongekend begrip voor jou? Klik hier om je verder in te lezen.

CX-serie

Draadloos presenteren & vergaderen met een USB camerasysteem met 1 druk op de knop.

CX-20

vanaf € 1350,- excl BTW

CX-30

vanaf € 1875,- excl BTW

CX-50

vanaf € 2250,- excl BTW

C-serie

Draadloos presenteren en vergaderen met 1 druk op de knop.

C-5

vanaf € 500,- excl BTW

C-10

vanaf € 875,- excl BTW

Clickshare Conference?

ClickShare Conference is draadloos verbonden met de apparatuur in je vergaderruimte voor meer meeslepende vergaderingen. In minder dan 7 seconden ben je aan het vergaderen, werk je samen en klik je vanop je eigen toestel, met je favoriete conferencing tool.

Voor betere hybride vergaderingen en een meeslepende conferentie-ervaring, heeft ClickShare Conference precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Connectiviteit staat centraal in het moderne bedrijfsleven en met de draadloze conferencingtechnologie van de ClickShare kunnen teams op kantoor in enkele seconden verbinding maken met deelnemers op afstand en deelnemen aan de vergaderingen.

Draadloos

Geen kabels. Deel jouw mening draadloos in de kamer en maak verbinding met een USB-camera, luidspreker en microfoon voor eenvoudig vergaderen

Gemakkelijk

Geen software nodig, geen aanraakschermen om te bedienen, geen instellingen die moeten worden beheerd. Heb in alle kamers dezelfde gebruikerservaring met één klik

Hybride

Geef de vergaderruimte meer mogelijkheden voor een betere BYOM. Zowel deelnemers in de kamer als op afstand genieten van een optimale vergaderdynamiek

Agnostisch

Werkt naadloos op je laptop, je vergaderplatform (UC) en heeft een breed scala aan USB-randapparatuur

Flexibel

Integreert met reeds bestaande oplossingen voor vergaderruimtes en zorgt ervoor dat nieuwe technologie moeiteloos kan worden toegevoegd. Geen vendor lock-in

Onderneming

ISO27001-gecertificeerde, IT-oplossing die veilig, cloud-beheerd en verbonden is. Deel met Button, App of beide, wat past bij jouw werkplekstrategie

Meer weten?

Vraag nu je offerte aan!

Intuïtief teamwerk, probleemloos delen en robuuste beveiliging. Dat zijn de eigenschappen van ClickShare. Met onze draadloze conferencingsystemen kun je ‘je eigen vergadering meenemen’ van overal en met elk toestel, zodat je met een minimum aan gedoe verbinding kunt maken en kunt samenwerken met collega’s op afstand. 

Hello | Logo Barco
Hello | Logo ClickShare

Barco ClickShare CX-20 voor kleine ruimtes

Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencingfaciliteiten.

In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat Barco ClickShare CX-20 biedt. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maakt de ClickShare CX-20 vergaderingen inspirerender en productiever.

Deze kleine vergaderconfiguratie is een eenvoudig te kopen en eenvoudig te installeren systeem: netjes verpakt, klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die je laat zien hoe alle componenten in elkaar passen. 

Barco ClickShare CX-30 voor middelgrote ruimtes

Naadloos en draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergader- en conferencingruimten.

Om zo productief mogelijk te kunnen vergaderen, moeten de deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. De ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloze draadloze vergaderoplossing die op elk apparaat kan worden gebruikt om teams samen te brengen – waar ook ter wereld. Compatibel met alle pc’s, laptops of Mac-apparaten met Windows, Android of iOS-besturingssystemen. ClickShare CX-30 kan van kleine tot middelgrote vergaderruimten innovatieve vergader- en conferencingfaciliteiten maken.

Deze middelgrote meetingconfiguratie is een eenvoudig te kopen en eenvoudig te installeren systeem: netjes verpakt, klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die je laat zien hoe alle componenten in elkaar passen. 

Barco ClickShare CX-50 voor grote vergaderruimten

Breng eersteklas draadloos vergaderen en samenwerking op afstand naar je vergaderruimten en directiekantoor

Connectiviteit is de sleutel tot succes in het moderne bedrijfsleven. In een steeds meer verbonden bedrijfsomgeving moet je ervoor zorgen dat je teams voortdurend met elkaar kunnen samenwerken. De ClickShare CX-50 is een eersteklas draadloos vergadersysteem dat is ontworpen om net dat te vergemakkelijken. Het maakt het mogelijk om in minder dan zeven seconden verbinding te maken en stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan volledig draadloze en productieve vergaderingen, en om presentaties te geven in full HD zonder gedoe met kabels, verbindingen of locaties.

Deze grote configuratie is een eenvoudig te kopen en eenvoudig te installeren systeem: netjes verpakt, klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die je laat zien hoe alle componenten in elkaar passen. 

Klaar om écht het verschil te maken?

Maak kennis met onze aanpak… Laat ons vandaag nog van start gaan!