Ibens – Cloud telefonie met Teams

Microsoft Teams

"De vlugge reactiesnelheid en de persoonlijke aanpak maken het een aangename samenwerking."

In onze zoektocht naar een partner voor alles wat betreft telecom en digital workplace, stond plotseling Hello op onze radar. We hadden Hello een tijdje terug leren kennen en waren toen zeer tevreden over de samenwerking. We hebben er dan ook niet over getwijfeld om Hello als partner te kiezen voor alles wat betreft Teams telefonie en voor de inrichting van onze (hybride)-vergaderzalen.

“Bij ibens zit innovatie ingebakken in onze identiteit. Vanuit de optiek dat alles altijd beter kan, pakken we systematisch elk onderdeel van het bouwproces aan.”

Ibens Headset 3

De “i” in ibens staat voor innovatie.

Zo begonnen we 15 jaar geleden al met decentrale productie en on-site assemblage van prefab-onderdelen. Alles op maat, uiteraard, maar wel geproduceerd in een veilige, gecontroleerde en geoptimaliseerde omgeving. Tot op vandaag maakt die productiemethode het verschil.

Als aannemer is het verleidelijk om te focussen op beton en staal. Terwijl het daar uiteraard niet om gaat. In uw gebouw verblijven straks échte mensen met échte wensen, verlangens en gevoelens. Hen een thuis geven, is waar het voor ons in de eerste plaats om draait.

"Thuis, onderweg of op kantoor, onze medewerkers zijn steeds bereikbaar als ze dat wensen. Dankzij Teams zitten we niet meer vast aan ons telefoontoestel op kantoor om bereikbaar te zijn, wat ons enorm flexibel maakt. We zijn nu ook allemaal via de GSM bereikbaar op het vaste nummer en we kunnen op deze manier ook uitbellen met ons vast nummer. Teams heeft er voor gezorgd dat we onze manier van communiceren met collega’s, maar ook met klanten en leveranciers, een stuk eenvoudiger hebben kunnen maken.”
Christopher Baute
Digital Innovator
Wie is Ibens?

Ibens nv ontstond uit een traditionele algemene aannemer en maakte een doorstart onder de huidige vorm in 1996. Ibens realiseert 10 jaar op rij een EBITA boven de 10% van de omzet, wat ruim de normale prestaties in de bouwsector overschrijdt. Er wordt geen omzet gedreven beleid gevoerd, meerwaardecreatie staat centraal. Jaarlijks wordt om en bij de 60 miljoen euro omzet gedraaid.

Ibens nv maakt deel uit van een sterk netwerk van 23 innovatieve bedrijven van de Nederlandse familiale bouwgroep ASVB (Aan de Stegge Verenigde Bedrijven uit Deventer, NL), samen goed voor een jaaromzet van 800 mio euro.

Klaar om écht het verschil te maken?

Maak kennis met onze aanpak… Laat ons vandaag nog van start gaan!