Renotec – Meetingrooms met Barco

Video afspelen

Hello en Barco helpen Renotec met hun hybride vergaderingen

Renotec is een belangrijke speler in de renovatie en restauratie van gebouwen, monumenten, ondergrondse leidingen en kunstwerken. Met hun 4 vestigingen in Geel, Gent, Puurs en Brussel én hun continue groei, stonden ze oog in oog met een digitale uitdaging: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk remote of hybride werken en flexibel vergaderen? Remote en hybride werken is nu eenmaal een belangrijk aspect van hun bedrijfscultuur. Met werknemers die vaak op werven zitten en collega’s in verschillende vestigingen en die van thuis uit werken, zochten ze hier dus een oplossing voor.

“Het nieuwe systeem moest makkelijk in gebruik zijn en overal waar internet was, op alle werven, moest het gebruikt kunnen worden.”

Ward – systeembeheerder Renotec

Samen met Renotec is Hello op zoek gegaan naar de beste oplossing voor deze specifieke situatie. Ze hebben gekozen voor een systeem dat gebaseerd is op het Barco conference system. De vergaderzalen werden volledig ingericht met Barco Clickshare Conference voor de draadloze connectie en met camera’s, micro’s en speakers van Vaddio. Dit in combinatie met Teams zorgt ervoor dat er twee open systemen samenkomen. Met één druk op de knop wordt het scherm gedeeld én je kan genieten van alle extra’s die Teams te bieden heeft. Win-win!

Hello | Logo Barco
Microsoft Teams

“Barco en teams: een

topcombinatie voor Renotec”

Raf – ICT medewerker Renotec

Barco Clickshare conference: voordelen

  • Enorm gebruiksvriendelijk: één klik op de knop en de vergadering is begonnen. De camera, speakers en micro-uitrusting van de vergaderruimte worden instant ingeregeld.
  • Geen tijdverlies: werknemers moeten niet naar kantoor komen om te vergaderen. Iedereen kan meevolgen: vanop de werf, thuis of op een andere vestiging.
  • Hedendaags en innovatief: remote en hybride werken wordt meer en meer de norm. Ook bij Renotec is dit een belangrijk aspect van de bedrijfscultuur.
  • Updates en troubleshooting: centraal beheer, snelle oplossingen. Hello pikt in waar nodig.

“Het vereenvoudigt de
communicatie enorm binnen het bedrijf. Enkel en alleen maar voordelen dus.”

Ward – Systeembeheerder Renotec

Klaar om écht het verschil te maken?

Maak kennis met onze aanpak… Laat ons vandaag nog van start gaan!