Wil jij onze partner worden?

Bij Hello bundelen wij onze expertise van Telecom en Cloud in één aanpak. Om ook een soepel adoptieproces te kunnen garanderen, zijn we daarnaast ook gespecialiseerd in User Adoption. Merk jij een stijgende vraag naar Cloud Telefonie of willen jouw klanten ook bellen met Teams? Voeg Hello dan nu toe aan je portfolio!

Wat biedt Hello aan haar partners?

Wat krijgen partners van Hello?

Door een partnership aan te gaan met Hello kun je Cloud Communicatie en -Telefonie aanbieden aan jouw klanten op een eenvoudige manier. Door dit toe te voegen aan jouw portfolio kunnen je klanten op elke locatie, met elk toestel en op professionele wijze samenwerken of communiceren met hun klanten en collega’s. Cloud Telefonie heeft namelijk vele voordelen:
Logo Teams
Cloud Telefonie

Productpaper 'De 5 voordelen van cloud telefonie voor je onderneming'

Cloud Telefonie van Hello

Van portering van je nummers, het beheren van belminuten, het opzetten van een call flow tot aan het trainen van gebruikers. Hello kan ondersteunen van het begin tot het einde.

User Adoption van Hello

Microsoft 365 en Teams hebben veel te bieden, maar worden vaak niet optimaal benut door een gebrek aan kennis. Met een goede User Adoption leer je iedereen het meeste uit hun Telecom- en communicatiediensten halen.

Bedankt!

Bedankt voor jouw aanvraag! Dat is alvast gelukt. We contacteren je snel om een oplossing op maat te bespreken! Met

ontdekken

Wie zijn we

Wij zijn Hello! Wij zijn experten in Cloud telefonie, meetingrooms en user adoption. We bundelen deze kennis in een aanpak

ontdekken

Werkplekbeheer

Wij managen jouw cloud werkplek. Microsoft 365 is de ideale stap naar de Cloud.  Wij zorgen voor een mobiele, beheerde

ontdekken