Nieuws

6 belangrijkste trends op het gebied van digitaal samenwerken

De bouw wordt steeds digitaler.
Het hebben van een goede digitale koppeling tussen de werven, backoffice, de klant, … wint aan belang, waardoor hybride werken ook in de bouwsector een groeispurt doormaakt.
Hoe kun je ervoor zorgen dat je in de bouw optimaal communiceert samenwerkt met je collega’s en medewerkers?
In deze whitepaper lees je de 6 belangrijkste trends op het gebied van digitaal samenwerken en communiceren in de bouw.

Gemeente Erpe-Mere kiest voor Hello

Ook voor de Gemeente Erpe-Mere heeft Hello het User Adoption traject voor Microsoft 365 begeleid. Met het Hello Learning portaal werden meer dan 100 medewerkers van de gemeente Erpe-Mere opgeleid en begeleid in het gebruik van Planner, Teams, SharePoint, OneDrive, Forms, OneNote, … maw de productivity mogelijkheden van Microsoft 365.

Benieuwd naar het resultaat?
In ons User Adoption stappenplan krijg je meer tekst en uitleg + geven we weg hoe we hier aan beginnen.

All Sport Group belt met Hello

All Sport Group, verdeler van sportartikelen, kiest voor Hello als telecom partner voor Cloud telefonie met Teams. 🤩

📣”Cloud telefonie via Teams heeft er niet alleen voor gezorgd dat medewerkers makkelijker bereikbaar zijn en vlotter kunnen bellen.
Ook onze IT afdeling kan de call flow veel eenvoudiger beheren, dankzij de calling opties in het Teams admin center.
Hello ondersteunt ons als telecomprovider en Teams specialist in één aanpak, handig!”

Contacteer Hello nu ook via WhatsApp

Om het jullie nog makkelijker te maken, werken we sinds een tijdje met Whatsapp als professioneel communicatiemiddel. Heb je vragen? Wil je iets melden? Heb je support nodig en wens je hier op een makkelijke manier een foto aan toe te voegen? Maak gebruik van de gekende Whatsapp functionaliteiten en je zorgt er voor dat communicatie weer een stuk makkelijker en toegankelijker wordt.

User Adoption stappenplan

Veel organisaties beschikken op dit moment al wel over licenties voor Microsoft 365, maar weten deze nog niet optimaal te benutten. Daardoor blijft er veel potentie liggen.

De adoptie van nieuwe oplossingen is voor elke organisatie een uitdaging. Er zijn altijd twijfels: Maken we de goede keuze? Past Microsoft 365 bij onze organisatie? Is er goed nagedacht over de impact? Hoe kunnen we medewerkers betrekken? En hoeveel begeleiding is er nodig? In dit stappenplan over User Adoption geven we graag antwoord op deze vragen en helpen we je bij het wegnemen van die twijfels.