Kantoor Van Hees

“We waren op zoek naar een manier om efficienter van op afstand te werken. Om meer flexibiliteit te bieden aan onze medewerkers. Of ze nu werken vanaf kantoor of thuis, dat mag niets meer uitmaken.”

Van Hees | Logo

"We zijn bij Hello terecht gekomen, omdat zij een sterke focus op cloud werking hebben."

“We waren op zoek naar een manier om efficienter van op afstand te werken. Om meer flexibiliteit te bieden aan onze medewerkers. Of ze nu werken vanaf Kantoor Lommel, Arendonk of thuis. Dat mag niets meer uitmaken.” zeg Els Van Hees. “Onze verzekering en bank activiteiten vergen ook een andere aanpak omwille van regelgeving, dus dit brengt de nodige complexiteit met zich mee.”

"Zonder de ondersteuning van Hello hadden we nu waarschijnlijk terug gekozen voor een lokale manier van werken. Terwijl we eigenlijk wisten dat cloud voor ons een echter meerwaarde zou zijn. Dankzij een duidelijk beeld van wat Microsoft 365 allemaal kan en welk voordeel cloud met zich meebrengt, hebben we de stap gezet, met succes!"

“We zijn bij Hello terecht gekomen, omdat zij een sterke focus op cloud werking hebben. Met Microsoft 365, Microsoft Security, SharePoint Online en Teams hebben we nu een omgeving die ons in staat stelt mobiel te werken. Via Teams kunnen we nu makkelijk met elkaar communiceren en documenten delen. Op deze manier wordt onze lokale server omgeving stap per stap overgezet naar de Cloud.”

Security is uiteraard ook belangrijk.

“Zeker gezien het feit dat er meer thuis wordt gewerkt en men dus niet meer via het bedrijfsnetwerk inlogt. Zo is onze password policy aangepast, hebben we multifactor authenticatie doorgevoerd, worden mail en devices beter beveiligd, enz … Ook de fysieke werkplekken zijn aangepakt, zodat medewerkers hun laptop makkelijk kunnen aansluiten en direct op 2 schermen kunnen werken, zonder extra kabels of configuratie.”

“Dit alles heeft uiteraard gezorgd voor een gehele nieuwe manier van werken. Hierdoor hebben we enkele key-users aangeduid die de nodige begeleiding hebben gekregen, zodat alle eindgebruikers met vragen ook intern direct bij iemand terecht kunnen. Een bijkomend voordeel is dat we nu steeds mee zijn op technologisch vlak en niet meer achter de feiten moeten aanlopen. We hebben nu ook een goed beeld over de maandelijkse kosten, zodat we niet meer voor plotse verassingen komen te staan.”

Wie is Kantoor Van Hees?

Kantoor Van Hees heeft als verzekeringsmakelaar de missie om bij ondernemingen voor de nodige gemoedsrust en ondersteuning te zorgen. Dit start met een uitgebreide inventarisatie en analyse van de verzekeringstechnische risico’s, noden en oplossingen voor u en uw bedrijf.

Als verzekeringsmakelaar met samenwerkingsakkoorden met ruim 20 verzekeringsmaatschappijen zoeken wij voor elk bedrijf de beste oplossing.

"Een ander pluspunt is uiteraard dat onrechtstreeks onze klanten hier ook beter van worden. Doordat medewerkers efficiënter informatie kunnen delen en met elkaar kunnen communiceren, kunnen klanten sneller geholpen worden."
Van Hees | Els Van Hees
Els Van Hees
Zaakvoerster

Klaar om écht het verschil te maken?

Maak kennis met onze Modern Workplace aanpak… Laat ons vandaag nog van start gaan!

misschien vind je dit ook interessant

Bedankt!

Bedankt voor jouw download Dat ging alvast goed. Veel leesplezier! Wat we ook goed doen, is jouw organisatie klaarmaken voor

ontdekken

Wat doen we

Op kantoor, thuis of onderweg, wij maken het mogelijk dankzij een beheerde cloud werkplek. We zorgen er voor dat zowel

ontdekken

Beter vergaderen

Meeting room 2.0 Maak ook van jouw meeting room een moderne werkplek waar je zorgeloos jouw vergadering kan starten en

ontdekken